Prezlečte vašu výrobnú halu do elegantného a netradičného kabátu | Eventlads.sk

Prezlečte vašu výrobnú halu do elegantného a netradičného kabátu

 

Spoločenská udalosť sa dá zorganizovať naozaj kdekoľvek a kedykoľvek, stačí mať tím profesionálov, ktorí neodmietnu žiadnu výzvu. V Eventlads sme eventoví nadšenci, ktorí milujú bláznivé nápady a dobré výsledky. S nami si užijete spoločenské udalosti na akomkoľvek mieste, napríklad aj vo výrobnej hale.

 

Štýlové a nezabudnuteľné otvorenie výrobnej haly

 

Podarilo sa vám rozšíriť podnikanie a otvárate novú výrobnú halu? Alebo ešte len s podnikaním začínate a prvý veľký krok ako je výstavba výrobnej haly a jej zariadenie máte za sebou? Či už to je tak alebo onak, je to veľký dôvod na oslavu. Otváranie výrobných hál je výnimočným momentom, ktorý by ste si mali patrične užiť. Nielenže sa hovorí, že pokrstenie a slávnostné prestrihnutie pásky prináša šťastie v budúcom podnikaní, ale aj vám padne po náročnom období malé odreagovanie vhod.

Napriek tomu, že to znie ako dobrý nápad, nemáte energiu sa tomu venovať? Alebo si neviete predstaviť, ako by ste z tradičnej výrobnej haly mohli spraviť elegantný priestor na oslavy? Verte nám, tieto obavy môžete rovno vymazať z hlavy. O všetko sa postaráme my, eventová agentúra, ktorá má s organizáciou spoločenských podujatí tohto typu bohaté skúsenosti.

Zmeňte vašu výrobnú halu na nepoznanie

 

Nechajte nás profesionálov prezliecť vašu výrobnú halu do úplne iného kabátu ako ste zvyknutí. Nemusíte sa báť, že výrobný priestor nedokáže navodiť slávnostnú atmosféru. Od toho sme tu my, fullservisová eventová agentúra s tímom profesionálov. Vďaka našim skúsenostiam a dlhoročnom pôsobení na trhu vám dnes zaručíme bezproblémové zabezpečenie eventu na akomkoľvek mieste alebo v akomkoľvek prostredí.

 

Čo všetko môžete očakávať?

 

Náš tím je tu pre vás už od vzniku prvotnej myšlienky až po úspešné ukončenie podujatia. Sprevádza vás celou organizáciou podujatia, je hlavou a pätou po organizačnej, kreatívnej a technologickej i cateringovej stránke. Vďaka tomu, že naša agentúra je fullservisová, vieme zabezpečiť úplne všetko, čo si len zmyslíte. Fantázii sa medze nekladú, vy si určujete požiadavky a predstavy, my ich realizujeme.

 

Event podľa vašich predstáv kdekoľvek a kedykoľvek

 

Technické oddelenie Eventlads disponuje kvalitným vybavením. Vaše parkovisko pred areálom bez problémov premeníme napríklad na festivalový areál, kongresový priestor alebo na čokoľvek, na čo si zmyslíte. Vy si kladiete podmienky a nároky na prevedenie, my si zase potrpíme na kvalitný zvuk, osvetlenie, prvotriedne led obrazovky či zaujímavé scénické prevedenie. Vďaka vašim nárokom a našim kvalitám, tak dokážeme vytvoriť zážitkový priestor aj z obyčajného parkoviska.

A pri parkovisku to samozrejme nekončí.  Či je váš priestor výrobná hala, strecha, garáž, sklad alebo kancelária, náš tím je pripravení. Pripravení priestor premeniť na nepoznanie. Z výrobnej haly môžete spraviť priestor pre galavečer,  garáž premeníme na štýlový bar a kanceláriu napríklad na oddychovú zónu. Nepozdáva sa vám táto kombinácia? V tom prípade, garáž môže byť kasínom, výrobná hala zase degustačným miestom a strecha, tá zase môže byť koncertným miestom. Ani to sa vám nepozdáva? Nevadí, riešení je naozaj veľa a ako sme už niekoľkokrát spomenuli, fantázii sa medze nekladú. Vy si určujete podmienky, my ich realizujeme.

Program podľa vašich preferencií

 

Okrem organizačného zabezpečenia, čo zahŕňa zabezpečenie inventáru a prípravu priestoru, pripravíme pre vás bezkonkurenčný catering a bar catering. Vaši hostia si pochutnajú na skvelom výbere jedla a naši profesionálni barmani im pripravia drinky. Naviac vlastníme štýlové a dizajnové bary, čiže okrem gurmánskeho zážitku, budú drinky aj potešením pre oko. O celý priestor sa postará tím dekoratérov, ktorí zvelebia priestor. Dekoračné prvky dokážu aj jednoduchý priestor premeniť na honosné a elegantné miesto.

Neviete si rady s programom? Eventový tím si pre vás pripraví niekoľko variant programu. A podľa vášho výberu sa postará o jeho zabezpečenie. Kontaktuje a zabezpečí účinkujúcich a pripraví vám sprievodný program na mieru.

Doplnkové služby

O všetko je postarané, vy si užívate atmosféru a oslavujete. Pokiaľ by ste chceli tento výnimočný deň zvečniť, zabezpečíme pre vás kameramana alebo fotografa. Jednoducho zabezpečíme všetko, čo si budete priať.

Vy ste odborníci vášho odboru, my sme zase špecialisti, čo sa eventového svetu týka. Nebojte sa zveriť váš výnimočný deň do našich rúk. Verte, že nebudete ľutovať a ostanú vám len nezabudnuteľné spomienky.

Nechajte si zasielať novinky z nášho blogu

Odoslaním formuláru udeľujte súhlas so spracovaním osobných údajov.

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach: