Rozhovor: „Milujem kombináciu tradičného s novými nápadmi” | Eventlads.sk

Rozhovor: „Milujem kombináciu tradičného s novými nápadmi”

Dostal sa k vysnívanej práci mnohých a stal sa prvým Brand ambasádorom populárnej značky Becherovka na Slovensku. Jeho meno je Marek Polomský a okrem spotrebiteľskej komunity sa venuje aj tej barmanskej, spoločne s ktorou pripravuje eventy po celom Slovensku. Okrem Becherovky sa venuje aj moderovaniu a je tvorcom autorskej talkshow s názvom „Povec ty“. A ako sa toto všetko v jeho živote udialo sa dočítate v našom rozhovore. 

 

1. Stal si sa prvým slovenským Brand ambasádorom pre značku Becherovka, čo obnáša tvoja práca a ako si sa k nej vlastne dostal?

Byť skutočným ambasádorom je veľmi komplexná práca. Nie som externý zamestnanec, čiže toto je to, čo ma živí a čo je momentálne priorita v mojom živote. Ambasádor je človek, ktorý by mal byť mostom medzi ľuďmi a značkou. V princípe som žijúca značka, stelesnená Becherovka. A všetko čo robím, kto som, ako vyzerám, ako sa prezentujem by malo vypovedať o značke ako takej. Snažím sa o to. Komunikujem s ľuďmi čo je asi doména a hlavná zložka mojej práce. Okrem toho vytváram alebo sa podieľam na eventoch po celom Slovensku a mojou úlohou je, aby ľudia na danom evente pili Becherovku, alebo drinky a cocktaily pripravené z nej. Častokrát vymýšlam nové koncepty a prichádzam s nápadmi ako Becherovku stále udržiavať na čele a pomáhať jej nenásilne sa posúvať k mladým ľuďom.

Odpoveď na druhú časť otázky je pridlhá, skúsim odpovedať v skratke. K tejto práci som sa dostal v kaviarni pri debate o živote.
 

2. Kedy si zistil, že je toto práca, ktorá ťa baví?

Keď som si prečítal inzerát a zistil som, že sa stotožňujem so všetkým napísaným na 100%. 
 

3. S Becherovkou máte za sebou úspešný projekt „Garden party”. Plánujete niečo podobné v blízkej budúcnosti, prípadne nejaký iný projekt na Slovensku? 

 

Milujem kombináciu starého, tradičného, hodnotného s novými vecami, nápadmi, trendami a myšlienkami, a tak to je aj s Becherovkou. Stále niečo vymýšľame. Momentálne pracujem s barmanmi na Bohemian Bar Challange ako predposlednom leveli Bohemian Bar Clubu. Majú za úlohu vytvoriť vo svojom podniku event s Becherovkou. Potom sa s tými najlepšími uvidíme na SPA v Karlových Varoch, kde si užijú poriadnu dávku oddychu, fantastického jedla, nápojov a hlavne nazrú do výroby Becherovky Original. Hneď potom nás už čaká zima, a to je pre Becherovku doležité obdobie, takže sa vidíme aj na lyžiarskych svahoch po celom Slovensku.

 

 

4. Becherovka vznikla doslova alchýmiou v časoch, keď sa skúšalo a experimentovalo s alkoholom a jeho vplyvom na ľudské telo. Event Lads má na tomto vystavaný koncept Apothéka baru, čo naň hovoríš? 

Pekné, veľmi pekné (smiech). Som rád, že tam ponúkate aj cocktaily na báze Becherovky Original. Totiž, žiadny iný brand nemá k tejto téme bližšie ako Becherovka.

 

 

5. Ako Becherovka vplýva na ľudské telo? Ku ktorému jedlu by si ju odporúčal piť a prečo? 

Blahodárne a radostne. To, že Becherovka obsahuje viac než 20 rozličných bylín, ktoré sú blahodárne pre ľudský organizmus a vplývajú naň, je pravda. Takisto je však pravda aj to, že je to likér s obsahom alkoholu 38%. Prosím všetkých, pite s rozumom. Becherovka môže byť aj aperitív aj digestív. Ja osobne odporúčam ju piť pred jedlom. Skvelo naštartuje chuťové bunky. A k akému jedlu by som ju odporúčal? Ideálne k vašemu obľúbenému. 

 

6. Blíži sa zima, aké drinky z Becherovky sú počas tohto obdobia najpopulárnejšie na príjemné posedenie pri krbe na chate či na vianočnom večierku? 

Určite odporúčam Hot Buttered B. Maslo, škorica, klinčeky, badián, všetko zohriate s jablkovou šťavou, citrónom a Becherovkou Original. Mega dobré. Hneď by som si dal. 

 

 

7. V Banskej Bystrici si rozbehol uspešnú talk show „Povec ty”. Prezraď kde vznikla myšlienka na takýto projekt a opíš nám tvoje začiatky.

Povec ty“ vzniklo z túžby niečo vytvoriť a mať vlastné. Moderoval som a moderujem stále kopec eventov, kde zastávam pozíciu moderátora. Je to super, ale po 10 rokoch skúseností chce človek niečo svoje. S kamarátmi sme chceli priniesť do Banskej Bystrice koncept talkshow, na ktorý by sme sami išli. Na ktorý budeme hrdý, bude lovebrandom a bude o ľuďoch, živote, inšpirácii a hlavne radosti. Začali sme v roku 2016 prvou sériou. Veľmi úspešne, priam nad očakávania. Momentálne sme pred koncom druhej série a hľa, sme v Štátnej opere v Banskej Bystrici. Najviac mám ale radosť z toho, že sa to ľuďom páči, a je to prínosné ako pre nich, tak aj pre nás. Zmenilo mi to život a stále ho aj mení.

 

8. Okrem iného moderuješ aj rôzne akcie, odkiaľ berieš toľko energie na toto všetko? Z Becherovky? (smiech)

Haha, snažím sa mať v živote rovnováhu, veľa cvičím, snažím sa jesť zdravo a dostatnočne na svoj výdaj. Nájdem si čas na kultúru, umenie a šport. Snažím sa nie len pracovať, ale aj rásť osobnostne. Odpočívať tak, aby to malo zmysel. Všetkého veľa škodí, takže ideálne je nájsť rovnováhu medzi prácou a odpočinkom tak, aby život ako taký človeka bavil. Mal z neho radosť a cítil skutočné hodnoty. Potom príde aj to ostatné.

 

Nechajte si zasielať novinky z nášho blogu

Odoslaním formuláru udeľujte súhlas so spracovaním osobných údajov.

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach: