Neseďte v kancelárii, urobte si športový deň! | Eventlads.sk

Neseďte v kancelárii, urobte si športový deň!

Teploty dosahujú  rekordy a vy smutne pozeráte cez okno svojej klimatizovanej kancelárie a túžite byť niekde vonku? Spojte s kolegami sily a prehovorte šéfa na športový deň. Zažijete tak kopec zábavy na čerstvom vzduchu.

 

Každý si môže vybrať to svoje

Má niektorý z vašich kolegov predné údery a vyniká vo volejbale? Alebo máte ohybnú kolegyňu, ktorá zvláda všetky jogové polohy? Či už je vaša odpoveď kladná alebo záporná, na športovom dni si budú môcť vyskúšať všetci všetko. Z našej ponuky si môžete vyskúšať napríklad lukostreľbu, plážový futbal a volejbal, jogu ale napríklad aj tréning thajského boxu či funkčný tréning zameraný na kondíciu a budovanie sily. Každú zo športových aktivít má na starosti profesionálny tréner a počet ľudí v skupine je obmedzený tak, aby sa stihol každému dostatočne venovať.

Športový deň bez športu?

Pamätáte si ešte Pevnosť Boyard? Pred rokmi sme s obľubou v televízii sledovali tímy celebrít, ktoré súťažili v rôznych úlohách vo francúzskej pevnosti Boyard. A teraz si to môžete vyskúšať aj vy. Tento druh aktivít je vhodný aj pre kolektívy, v ktorých sú menej fyzicky zdatní prípadne starší účastníci. Vašou úlohou bude splniť rozmanité vedomostné aj fyzické úlohy na stanovištiach, za ktoré dostanete indície v podobe kľúča. Medzi úlohami nájdete také, kde budú porebné šikovné ruky, sila, ale aj vycibrené chuťové poháriky. Preveria fyzickú zdatnosť ale aj odvahu. A áno, dúfate správne, kľúče odomknú poklad otca Furasa. Všetky úlohy, rekvizity a kompletné technické vybavenie zabezpečuje náš profesionálny vyškolený personál, takže vy sa budete naozaj iba zabávať.

A keď všetkým vysmädne…

Plnenie úloh či športovanie vonku môže byť v tomto počasí vyčerpávajúce. Nemusíte sa však báť. O pitný režim ako aj o catering sa s radosťou postaráme. Keďže našim esom v rukáve sú mobilné bary, pripravíme na váš event mobilný brandovaný bar s profesionálnym barmanom, ktorý účastníkom pripraví alkoholické aj nealkoholické cocktaily.

Nechajte si zasielať novinky z nášho blogu

Odoslaním formuláru udeľujte súhlas so spracovaním osobných údajov.

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach: