Online vianočný večierok: Ideálny spôsob, ako poďakovať vašim zamestnancom a zabaviť sa | Eventlads.sk

Online vianočný večierok: Ideálny spôsob, ako poďakovať vašim zamestnancom a zabaviť sa

Blíži sa vianočné obdobie, na ktoré sa určite tešíte aj vy. Neváhajte a poďakujte sa vašim zamestnancom za ich pracovné nasadenie počas celého roka pekným a bezpečným online vianočným večierkom, ktorý bude plný zábavy, jedinečných aktivít a príjemnej atmosféry.

 

Online vianočný večierok

 

Posledné mesiace sme sa museli rôznymi spôsobmi prispôsobovať aktuálnej situácii spojenej s pandémiou koronavírusu. Jedným z nich je aj práca formou home officeu a komunikácia so zamestnancami v online priestore. Ten môžete využiť nielen na pracovné aktivity, ale napríklad aj na firemný večierok. S blížiacimi sa Vianocami je ideálnym tipom online vianočný večierok, ktorý je obzvlásť dôležitý tento rok, pretože pomôže udržať silné a prirodzené kontakty s kolegami a zamestnancami, ktorých osobne nemôžete vidieť z dôvodu fyzickej alebo sociálnej vzdialenosti vyžadovanej pandémiou. Aj takýmto spôsobom môžete zachovať pocit normálnosti a pocit žiť plnohodnotný život, aj keď sa večierok bude konať vo virtuálnom svete.

 

O všetko sa postará Event Lads

 

Zabezpečíme všetko po technickej stránke tak, aby ste nemuseli mať s prípravou online eventov žiadne starosti. Všetko môžete bez starostí prenechať na nás. Vianočný online večierok vám zorganizujeme podľa vašich predstáv, nech už sú akokoľvek výnimočné. Zariadime to za vás do tých najmenších detailov a vy si budete môcť predvianočnú atmosféru užiť dosýta a bez stresov. Náš výjazdový tím s profesionálnou technikou zabezpečí kvalitný prenos napríklad aj priamo z kancelárie riaditeľa. Nebudete sa tak musieť báť, že nastanú komplikácie spojené s nekvalitnou kamerou či mikrofónom. Zabezpečiť vieme tiež prenájom livestream štúdia ideálne pre hudobnú kapelu, kvíz alebo čokoľvek čo budete chcieť streamovať zamestnancom. Postaráme sa aj o vytvorenie prihlasovacej webstránky / platformy pre zamestnancov vo vizuále firmy, kde bude prebiehať online vianočný event cez rôzne médiá (napríklad Zoom, Slido). Popri technickom zabezpečení či réžii samotného firemného večierka pre vás pripravíme aj výnimočný program plný zábavy a zaujímavých aktivít.

Program na vianočný večierok šitý na mieru

 

V našom portfóliu nájdete rôzne aktivity na vianočný večierok, výber je samozrejme len na vás a večierok sa bude niesť v duchu, ktorý si zvolíte. Večerom bude sprevádzať profesionálny moderátor, ktorý svojou úprimnosťou a svojským humorom dodá celému firemnému večierku ten správny nádych a prevedie vás ním tak, že naň tak skoro nezabudnete. Priestor dostanete aj na príhovor či ročné vyhodnotenie zamestnancov, pretože nie je dobré zabudnúť na poďakovanie sa za ich pracovné nasadenie.

 

Interaktívny kvíz pre zamestnancov

 

Obľúbenou a vyhľadávanou aktivitou v rámci online večierkov sa stávajú čoraz viac tématické kvízy z rôznych oblastí. Jednotlivými kvízmi, ktoré môžu byť súčasťou aj vášho vianočného večierka, vás budú sprevádzať ostrieľaní slovenskí Stand-up komici. Vaši zamestnanci sa tak vďaka ich jedinečným humorným vystúpeniam nielen zabavia, ale môžu si medzi sebou aj zasúťažiť a otestovať si svoje vedomosti. 

Hudobné vystúpenia či barmanské show

 

Váš vianočný večierok môže byť, okrem kvízov, spestrený hudobnými vystúpeniami aj slovenských skupín napríklad Chilli Felaz alebo Funkiez (kombinácia vlastných piesní a najznámejších slovenských a svetových hitov). Zaujímavé sú aj online škola varenia a kuchárske show plné vianočných receptov na chutné jedlá alebo kokteily. Najlepší slovenskí barmani pre vás pripravia barmanský workshop online, kde vám prezradia, ako si správne pripraviť napríklad chutný vianočný punč z nášho Vianočného cocktail menu

Vytvoríme pre vás online vianočný večierok, na ktorý nezabudnete

 

Usporiadame pre vás virtuálny vianočný večierok, ktorý určite poteší vašich zamestnancov. Tí tvrdo pracovali celý rok a zaslúžia si príležitosť oddýchnuť si a zabaviť sa. Neváhajte nás kontaktovať, pripravíme vám jedinečný program vášho online vianočného eventu v slovenčine alebo v angličtine a postaráme sa o jeho plynulý priebeh. Tento výnimočný večer si určite užije každý z vašich zamestnancov.

Nechajte si zasielať novinky z nášho blogu

Odoslaním formuláru udeľujte súhlas so spracovaním osobných údajov.

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach:

Kontakt

Pokiaľ máte záujem o naše služby, prosím, kontaktujte nás pomocou kontaktného formulára nižšie.

Kontaktovať nás môžete samozrejme aj na telefónnom čísle

0904 539 618

 

alebo

info@eventlads.sk

 

Kontaktný formulár

Odoslaním kontaktného formuláru udeľujete súhlas so spracovaním osobných údajov.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.