Spoločenské udalosti znova realitou, ako môžu vyzerať eventy v dobe, kde Covid pomaly utícha? | Eventlads.sk

Spoločenské udalosti znova realitou, ako môžu vyzerať eventy v dobe, kde Covid pomaly utícha?

 

Doba covidová pomaly utícha, svet a najmä spoločenské udalosti sa vracajú opäť do normálu. No napriek uvoľňovaniu opatrení, nám mnohé pravidlá zostanú, ktoré sa však dajú hravo zvládnuť. Poradíme vám ako zorganizovať spoločenskú udalosť, teambuilding či firemnú párty, tak aby ste sa poriadne zabavili a zo zdravotného hľadiska nikoho neohrozili.

 

Spoločenské udalosti, tak ako sme ich poznali pred pandémiou

 

Po dlhej pauze od hromadných podujatí a dlhom spoločenskom dištancovaní sa svet opäť v tomto odvetví dostáva do normálneho režimu. Napriek tomu, že sme sa posledné roky odnaučili spoločensky žiť a zvykli si na obmedzenia, ktoré nás stretávali na každom rohu, dnes už to je minulosťou. Spoločenské udalosti môžu byť bez akýchkoľvek obmedzení. A preto je momentálne ideálna príležitosť, oživiť sociálny kontakt a dopriať si poriadnu dávku spoločenskej eufórie. My v Eventlads vám vieme zabezpečiť podujatia rôzneho druhu presne podľa vašich predstáv.

 

V prípade, že potrebujete stmeliť kolektív, ktorý strávil dlhé obdobie na homeoffice, potom je pre vás ideálna príležitosť na poriadny teambuilding. Vaši zamestnanci môžu zapracovať na tímovom duchu, lepšie sa spoznať a spoločne za zabaviť, čo im môže pomôcť aj pri plnení nadchádzajúcich pracovných povinností, pretože podpora tímového duchu je naozaj dôležitá. Pokiaľ ste ako firma prosperovali aj počas doby pandémie a vaši zamestnanci boli v neustálom kolobehu, potom si zaslúžia odmenu. Ideálnou odmenou je firemný večierok, pretože eventy počas covidu sú niečo, čo bolo vašim zamestnancom dlho odopierané. Vynahraďte im to a doprajte im poriadnu dávku zábavy a uvoľnenia. Alebo naopak máte pocit, že motivácia a zdravie kolektívu pokulháva, kongresy a konferencie, ktoré vieme pre vás zorganizovať, pomôžu naštartovať váš tím a dodať mu tú správnu motiváciu.

Bez obmedzení ale s dôrazom na zdravie a bezpečnosť

 

Prichádza postupné uvoľňovanie a opatrenia týkajúce sa spoločenských udalostí pomaly odznievajú, no napriek tomu sme si v Eventlads vedomí, že zdravie je na prvom mieste a netreba ho podceňovať. Vaše zdravé eventy vám zorganizujeme tak, aby sme všetkým zúčastneným poskytli, okrem poriadnej zábavy a veľkého zážitku, aj ochranu a zdravotnú istotu. Všetky eventy, ktoré sú pod našou taktovkou sú a budú vždy vykonávané podľa najnovšie vydaných vyhlášok. Aby sa vaši hostia cítili čo najbezpečnejšie a zároveň nevychádzali zo svojej komfortnej zóny, od toho je tu náš tím, ktorý sa o všetko postará

 

Meranie teploty v tematike eventu, nie je problém. Zabezpečíme pre vás kvalitné merače teploty a preškolené hostesky v outfite, ktorý dokonale korešponduje s tematikou vášho podujatia. Vďaka tomu máte istotu, že zdravotný stav prichádzajúcich hostí nevykazuje zvýšenú telesnú teplotu, najtypickejší príznak ochorenia Covid 19, a zároveň zúčastnení sa necítia otrávene, dokonca z merania teploty môžu mať zážitok. Len si predstavte, že si zvolíte tematiku filmovej noci a meranie vykonáva pobláznená Harley Quinn či nebojácny Captain America. Okrem kvalitných meračov nezabúdame ani na hygienické stojany s dezinfekciou, ktoré môžu byť nadekorované do potrebnej tematiky.

 

V prípade, že by ste chceli, aby zúčastnení boli pred udalosťou testovaní, aj s tým si vieme poradiť. Mobilné odberné miesto len pre vás a priamo pri vstupe. Vy sa môžete v kľude zabávať, my sa o všetko dôležité postaráme.

 

Socializácia nebola nikdy dôležitejšia

 

Mnohé štúdie ukazujú, že človek je tvor spoločenský a k životu potrebuje socializáciu. Bez určitej dávky spoločenského života a vybudovaných vzťahov nemusí podávať kvalitné výsledky. Veľa spoločností počas pandémie prešlo na homeoffice, ktorý sa stal pre mnohých obľúbenou formou, iní si zase nevedeli zvyknúť, no jedno je isté, že pracovníci stratili sociálny kontakt. Asociálna spoločnosť však neprispieva rozvoju osobnosti, u zamestnancov klesá motivácia a tímový duch je na poklese. Napriek tomu, že ľudia pracujú v tíme, každý sa zaoberá svojou podúlohou bez väčšieho zanietenia do celkového tímového výsledku. A práve preto je ideálny čas tento pokles tímového ducha napraviť.

 

Riešení máte naozaj veľa okrem klasického teambuildingu, ktorý sme vám už spomínali, máte hneď niekoľko ďalších možností. Zorganizujeme pre vás športový deň. Okrem toho, že sa všetci poriadne zabavia, jednotlivé tímy budú musieť prejaviť spolupatričnosť a odhodlanie ísť za výhrou. Aby vyhrali a dosiahli najlepších výsledkov musia nájsť silné stránky jednotlivých členov a využiť ich, čo neskôr môžu dokonale využiť aj pri plnení pracovných úloh. V prípade, že hľadáte úplne odreagovanie, vieme pre vás pripraviť školu varenia, ochutnávku, riadenú či neriadenú degustáciu rôznych nápojov ako je whisky či rum. Alebo vašich zamestnancov môžete očariť barmanskou show spolu s workshopom. Možností máte naozaj stovky.

Nechajte to na nás, zdravé eventy od Eventlads s poriadnou dávkou zábavy

 

Náš profesionálny tím dokáže pre vás pripraviť event presne na mieru podľa vašich požiadaviek. Neváhajte nás kontaktovať a my pre vás pripravíme dokonalý zážitok v slovenskom či v anglickom jazyku. My sa postaráme o celý priebeh udalosti a vy sa môžete naozaj baviť a budovať vzťahy s vašimi kolegami či podriadenými, pretože zdravý tímových duch sa odzrkadľuje aj na skutočných firemných výsledkoch.

Nechajte si zasielať novinky z nášho blogu

Odoslaním formuláru udeľujte súhlas so spracovaním osobných údajov.

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach: