Doprajte si dokonalý vianočný večierok na mieru | Eventlads.sk

Doprajte si dokonalý vianočný večierok na mieru

 

Blíži sa čas vianočný, ideálne obdobie na stretnutia s rodinou, priateľmi či posedenie s kolegami.

Vianoce a koniec roka sú všeobecne spojené s tým, že v tomto období si nájdete viac času na príjemnejšie záležitosti ako je posedenie s priateľmi či koncoročné večierky s kolegami. Táto malá odmena a chvíľa uvoľnenia po náročnom pracovnom roku vždy padne vhod. Doprajte si ju aj vy.

 

Vianočný večierok ako ideálna forma odmeny pre zamestnancov

Blížiaci sa koniec roka je spojený s vianočnými a koncoročnými večierkami. Či už ste zamestnanci, tím vedenia alebo majitelia spoločnosti určite ste si prešli počas roka niekoľkými stresovými situáciami, akútne tlačiacim deadlinom a kopou povinností. 

Práve posledný štvrťrok býva najnáročnejší, kedy treba pred koncom roka stihnúť všetko, čo sa má. A obdobie Vianoc prichádza ako určitá forma odmeny, kedy sa pracovný zhon ukľudní, ľudia sú na seba milší. Myslia viac jeden na druhého a na oddych. A práve vianočný večierok je skvelá forma poďakovania svojim zamestnancom a obchodným partnerom za spoluprácu.

Sociálny kontakt je pre spoločnosť dôležitý a konečne po viac ako dvoch rokoch je umožnený bez obmedzení. Na vianočnom večierku v uvoľnenej atmosfére sa jednotlivé oddelenia lepšie spoznajú, zamestnanci si z celého večera odnesú skvelý zážitok a motiváciu do ďalšieho roka.

 

Vytvoriť dokonalý zážitok pre zamestnancov nie je vôbec problém

Môže byť každoročný vianočný večierok originálny? Áno môže. Tešia sa naň vaši zamestnanci rovnako každý rok? Jasné, že áno, ak nie ešte viac. Pýtate sa ako je to možné? Dôvod je naozaj prostý, napriek tomu, že vždy sa jedná o vianočný večierok, zakaždým ho dokážete urobiť inak.

Jeden večierok dokážete spraviť na sto spôsobov. Honosný vianočný večierok, poriadna rocková nálož v štýle deväťdesiatych rokov alebo čarovné vianočné trhy priamo na firemnom parkovisku. To je len malý príklad ako večierok môže vyzerať.

V prípade, že nemáte ani len predstavu ako to zariadiť, od toho je tu fullservisová eventová agentúra ako sme my, ktorá vám celú prípravu a koordináciu zabezpečí. Množstvo ideí pre interiérové podujatia ale aj skvelé outdoorové koncepty. Naplánované od a po z, všetky detaily, zábavný program aj kultúrne vyžitie. Vy si len vyberiete koncept večierku, užijete si výsledok a starosti necháte na druhých.

Fantázii sa medze nekladú, váš večierok môže byť kdekoľvek

Pripraviť vianočný večierok ide naozaj kdekoľvek. Chceli by ste využiť priestory vašej spoločnosti? Nie je problém. Aj výrobná hala sa dá premeniť na zážitkový priestor, kde môžete zažiť koncerty tých najlepších kapiel a spoločne sa vyblázniť do sýtosti. Z parkoviska sa môže stať nádherná vianočná ulička plná tradičných prvkov, ktoré nepodmienečne k Vianociam patria

Ako to je vlastne možné? Vďaka tomu, že sme skutoční špecialisti a naša práca je aj naša vášeň, dokážeme zabezpečiť naozaj všetko. Stany, ohrievače, unikátnu výzdobu a chutný catering. Vianočný punč, varené vínko, plnené lokše či chutné koláče. Samozrejmosťou je aj technické zabezpečenie podujatia. Vy si určujete požiadavky, my vám prinášame kreatívne nápady a ich detailné realizácie na mieru.

Vianočný večierok trochu inak?

Občasná zmena prostredia padne vhod naozaj každému. V prípade, že máte pocit, že vy a aj vaši zamestnanci si zaslúžite poriadny oddych, kde vám pracovné prostredie nebude nič pripomínať, aj to sa dá zariadiť.

Z centra veľkého mesta, by ste radi vypadli do okrajových častí alebo naopak? Poznáme nádherné priestory po celom Slovensku, ktoré sú ideálne na relax ale aj dobrú zábavu. Veľkokapacitné ubytovanie pre stovky hostí a nezabudnuteľný program v úplne neznámom prostredí? To všetko dokážete zažiť kdekoľvek si zmyslíte.

Sme špecialisti na vytváranie nezabudnuteľných zážitkov. Nechajte sa aj vy strhnúť vianočnou atmosférou vo výnimočnej podobe. Dobré jedlo, kvalitný program a skvelá zábava zbližuje, vaši zamestnanci tento spôsob odmeny po náročnom roku určite ocenia.

Nechajte si zasielať novinky z nášho blogu

Odoslaním formuláru udeľujte súhlas so spracovaním osobných údajov.

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach: